Webhosting

Webhosting die snel en betrouwbaar is.

Kies voor betrouwbare hosting van PC Patrol.

Onze Webhosting-experts staan altijd klaar om je te helpen.

Scherpe tarieven
Op al onze diensten
Uitstekende
Klantenservice
Control panel
Alles zelf beheren
Razendsnelle
prestaties

Kies altijd de juiste hosting voor jouw behoeften

Webhosting is de ideale keuze voor opkomende ondernemers. Het bijzondere voordeel van webhosting is dat het ondernemers in staat stelt om te groeien naarmate hun succes toeneemt.

Bij PC Patrol bieden we webhosting oplossingen die perfect geschikt zijn voor zakelijke websites, blogs en kleine online winkels. Ons toegewijde team zorgt dagelijks voor de hoogst mogelijke beveiliging en blijft je webhosting oplossingen up-to-date houden.

Bovendien worden onze oplossingen 24/7 gecontroleerd om optimale prestaties en beschikbaarheid te waarborgen.

Starter

Terug van weggeweest!
LEVERING
Direct

€ 51,-
per jaar

Basic

Voor de groeiende websites
LEVERING
Direct

€ 96,-
per jaar

Plus

Voor de serieuze sitebeheerders
LEVERING
Direct

€ 132,-
per jaar

Kies jouw webhosting pakket

Bij elk webhosting pakket krijg je
Wil je een website starten? Dan is het begrijpen van webhosting essentieel. Webhosting is de service waarmee je website toegankelijk is voor het publiek via het internet. Maar wat houdt het precies in?

Wat is webhosting?

Webhosting verwijst naar de service waarbij een bedrijf servers en technologie biedt die nodig zijn om websites op het internet te plaatsen. Deze servers fungeren als opslagruimte voor alle bestanden en gegevens die je website bevat, inclusief afbeeldingen, video’s, en tekst.

Hoe werkt webhosting?

Wanneer iemand je website bezoekt, maakt zijn webbrowser verbinding met de server waarop je website is gehost. De server stuurt vervolgens de gevraagde webpagina’s terug naar de browser, waardoor de bezoeker je site kan bekijken. Dit proces gebeurt in fracties van seconden, dankzij de infrastructuur en snelheid van de hostingprovider.

Belang van goede webhosting

Betrouwbare webhosting is cruciaal voor het succes van je website. Een goede hostingprovider biedt niet alleen voldoende opslagruimte en bandbreedte, maar ook uptime-garanties en klantenservice die je bijstaat bij eventuele problemen.

Soorten webhosting

Er zijn verschillende soorten webhosting, waaronder shared hosting, VPS-hosting en dedicated hosting. Elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen, afhankelijk van de behoeften en budget van je website.