Over ons

Bij PC Patrol draait alles om het leveren van hoogwaardige hostingoplossingen en ongeëvenaarde ondersteuning. Sinds onze bescheiden start in 2010, hebben we ons toegewijd aan het bieden van complete hostingdiensten die niet alleen technische excellentie omvatten, maar ook een partnerschap vormen voor jouw digitale groei.

De reis van PC Patrol begon in 2010, toen we onze visie op betrouwbare hosting in daden omzetten. In 2010 legden we het fundament voor een bedrijf dat hosting niet alleen als een service beschouwt, maar als een belofte om jouw online aanwezigheid te versterken. Onze passie voor technologie en klantenservice vormde de kern van wat PC Patrol vandaag de dag vertegenwoordigt.

Domeinen in beheer
0 +

Met trots kunnen we zeggen dat we momenteel meer dan 1000 domeinen beheren. Dit cijfer is niet alleen een bewijs van onze groei, maar ook van het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben gesteld. Of het nu gaat om individuele bloggers, opkomende start-ups of gevestigde bedrijven, wij behandelen elk domein met dezelfde toewijding en zorg.

Ons voornaamste doel is altijd geweest om complete hostingoplossingen te bieden die verder gaan dan servers en technologie. Wij begrijpen dat technische complexiteit jouw creatieve proces niet mag vertragen. Daarom zijn onze diensten ontworpen om jou te helpen slagen, of je nu een beginnende blogger bent of een groeiende e-commerce ondernemer.

Support die het Verschil Maakt

Bij PC Patrol geloven we dat technologie slechts een deel is van de hostingervaring. Uitstekende ondersteuning is wat het echte verschil maakt. Ons team van toegewijde supportmedewerkers staat 24/7 voor je klaar om te helpen bij technische vragen, optimalisatie van jouw hostingomgeving en het aanpakken van eventuele obstakels. Wij zijn jouw digitale partner, altijd beschikbaar om jouw succes te ondersteunen.

Onze Trots: Klantbeoordelingen

Onze prestaties worden weerspiegeld in de tevredenheid van onze klanten. We zijn er dan ook trots op dat we een perfecte score van 5 uit 5 hebben behaald op basis van 33 reviews op hostingvergelijker.nl. Deze erkenning van onze klanten is een bewijs van ons streven naar kwaliteit en toewijding. Het inspireert ons om continu te blijven groeien en ons aanbod te blijven verbeteren.

Onze Uitgebreide Diensten

Bij PC Patrol bieden we een uitgebreid scala aan diensten die verder gaan dan traditionele hosting. Of je nu een domein wilt registreren, shared hosting nodig hebt, reseller hosting zoekt, een Managed WordPress omgeving wilt opzetten, Office 365 wilt integreren, VOIP-oplossingen nodig hebt of op zoek bent naar VPN-services – wij hebben het allemaal. Bovendien, vanaf januari, voegen we unmanaged CloudVPS servers toe aan ons aanbod, waardoor je nog meer flexibiliteit krijgt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Jouw Toekomst, Onze Toewijding

Bij PC Patrol gaan we verder dan het aanbieden van hosting. Wij geloven in jouw potentieel en zijn vastbesloten om samen met jou te groeien. Jouw digitale reis is ons succesverhaal, en we staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap op weg naar online succes.

Ons team van experts staat het hele jaar voor u klaar en beantwoordt altijd zo snel mogelijk al uw vragen of als u hulp nodig heeft.