Browse beschikbare domeinnamen en claim ze voor jezelf!

Geef je bezoekers een vibe van vertrouwen en echtheid.

Laat PC Patrol je helpen om je websitegegevens te beveiligen, van inloggegevens tot creditcardnummers. Met onze hulp versleutel je moeiteloos je gegevens.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 5 uit 5 op hostingvergelijker.nl

Domain

Ideaal voor de zzp’er

5,44

per jaar

Wildcard

Voor website met subdomein

48,93

per jaar

SSL Certificaten

Bescherm privacygevoelige gegevens op je website via een beveiligde verbinding.

Wat is een SSL certificaat ? 

Een SSL-certificaat, wat staat voor Secure Sockets Layer-certificaat, is een beveiligingscertificaat dat wordt gebruikt om de communicatie tussen een webbrowser (bijvoorbeeld Chrome, Firefox) en een webserver te versleutelen. Het belangrijkste doel van een SSL-certificaat is om de vertrouwelijkheid en integriteit van gegevens die worden verzonden tussen de browser van een gebruiker en de webserver van een website te waarborgen.

Welke SSL-certificaten zijn er precies?

Domain Validation SSL

Domain Validation SSL (DV SSL) is een eenvoudig en betaalbaar SSL-certificaattype dat alleen het eigendom van een domein valideert. Het versleutelt de communicatie tussen webbrowsers en webservers, waardoor de beveiliging wordt verbeterd. DV SSL-certificaten worden snel uitgegeven en zijn geschikt voor websites waarvoor basisbeveiliging vereist is.

Wildcard SSL

Wildcard SSL is een type SSL/TLS-certificaat dat meerdere subdomeinen van een hoofddomein beveiligt met één certificaat. Het maakt gebruik van een wildcard-teken (*) in het certificaat, waardoor alle subdomeinen worden gedekt. Dit is handig voor organisaties met meerdere subdomeinen, omdat ze slechts één certificaat nodig hebben voor al hun subdomeinen.

Extended Validation SSL

Extended Validation SSL (EV SSL) is een hoogwaardig type SSL/TLS-certificaat dat uitgebreide verificatie van de organisatie vereist. Websites met EV SSL tonen de bedrijfsnaam in een groene adresbalk in browsers en stralen het hoogste niveau van vertrouwen uit naar gebruikers, omdat ze strenge validatievereisten hebben doorstaan.