SSL Certificaten

Veiligheid op het web

Met een SSL (Secure Socket Layer) certificaat versleutel je de communicatie van en naar je server. Zo kan je veiliger inloggen op je website, control panel of e-mail. Door een SSL-certificaat te gebruiken, komt je website hoger in de ranking bij zoekmachines, blokkeren browsers je niet bij voorbaat al en kan je een website sneller uitserveren over https 2.0 als je webserver dit ondersteund.

Instructies

In zowel DirectAdmin als Plesk is deze dienst beschikbaar en kan je met enkele klikken een certificaat aanmaken. Voor Linux servers zonder control panel kan je de applicatie certbot gebruiken.

Richt jij je eigen webserver in? Neem dan een kijkje op de certbot website voor instructies.

Let’s Encrypt

In veel gevallen raden wij Let’s Encrypt aan. Let’s Encrypt is een Certificaat Authoriteit waar je gratis SSL-certificaten kan genereren met een geldigheidsduur van 90 dagen.Om de privacy van jou en je klanten te waarborgen, kun je het bijna niet laten liggen. Het is gratis!

Geavanceerde Certificaten

Voor sommige toepassingen zijn er wat geavanceerde of uitgebreide certificaten benodigd. Daar helpen we je dan ook graag bij. Bestel hieronder de mogelijke opties die we standaard aanbieden. Kom je er niet uit neem dan contact met ons op.