Microsoft 365

Ontdek een geheel nieuwe wereld van efficiëntie en samenwerking met Microsoft 365. Of je nu een bedrijfseigenaar bent die op zoek is naar manieren om de productiviteit te stimuleren, een teamleider die naadloze samenwerking tussen medewerkers wil bevorderen, of een zelfstandig professional die efficiënter wil werken, Microsoft 365 heeft alles wat je nodig hebt om te slagen.

Met Microsoft 365 krijg je toegang tot een uitgebreide set van krachtige hulpmiddelen die zijn ontworpen om je workflow te stroomlijnen en je in staat te stellen je volledige potentieel te benutten. Word, Excel, PowerPoint en Outlook vormen de kern van deze suite, en dankzij cloudgebaseerde opslag in OneDrive kun je je documenten overal mee naartoe nemen en gemakkelijk delen met anderen.

Werk op afstand.

Met je Microsoft 365-plan kun je samenwerken met je collega’s alsof je naast elkaar werkt, zelfs op afstand. Microsoft 365 biedt je de mogelijkheid om optimaal te communiceren. Je kunt samenwerken en bestanden delen met je collega’s, waar je ook bent. Alle communicatie is volledig veilig en voldoet aan de GDPR-normen.

On- en Offline.

Onze Microsoft Business-abonnementen stellen je in staat om zowel online als offline toegang te krijgen tot je werk en applicaties. We bieden zowel een desktopversie als een webversie van Office aan. Het enige wat je hoeft te doen, is inloggen op je Microsoft-account met je bestaande e-mailadres.

Overal toegankelijk.

Microsoft 365 geeft je toegang tot je e-mail, contacten en agenda, waar je ook bent. Het maakt niet uit welk apparaat je gebruikt, of het nu een laptop of smartphone is, je e-mail is altijd toegankelijk. Al jouw informatie is beschikbaar en up-to-date.

Realtime samenwerken.

Microsoft 365 stelt je in staat om in realtime samen te werken met je collega’s. Je kunt samenwerken aan een document met meerdere mensen tegelijkertijd. Als je collega iets wijzigt, is dit direct zichtbaar voor de rest van het team. Dit helpt de productiviteit van jouw bedrijf te verbeteren.

Flexibel en schaalbaar.

Standaardoplossingen zijn niet altijd flexibel genoeg. Onze Microsoft 365-abonnementen zijn flexibel en schaalbaar. Als je moet upgraden naar een plan dat meer functies omvat, kun je op elk gewenst moment je abonnement upgraden.

Data opgeslagen in NL en in EU.

Je gegevens worden veilig opgeslagen in Nederland en Europa. Je kunt erop vertrouwen dat je gegevens nooit worden aangeboden of verkocht aan derden. Bovendien wordt de back-up van je gegevens alleen opgeslagen in Europa.

Up-to-date.

We zorgen ervoor dat je altijd de meest up-to-date productiviteitstools en applicaties van Microsoft 365 hebt. Telkens wanneer je wijzigingen aanbrengt in programma’s zoals Word, Powerpoint of Excel, worden alle informatie real-time opgeslagen, zodat je gegevens altijd actueel zijn. rk biedt laag 5 HTTP/3-snelheden.

Online meetings.

Het bijwonen van een vergadering is nog nooit zo eenvoudig geweest. Onze Microsoft 365-abonnementen stellen je in staat om gemakkelijk deel te nemen aan een vergadering die is opgezet via Skype of Microsoft Teams. Je kunt eenvoudig bestanden delen met je collega’s via de chats van deze apps en efficiënt samenwerken.

Betrouwbare E-mail.

Uw zakelijke e-mail zal beschikbaar zijn in een vertrouwde Outlook-omgeving die zowel online als offline toegankelijk is. U heeft toegang tot uw e-mail, contacten en agenda. Hierdoor kunt u uw e-mails beantwoorden of vergaderingen organiseren, waar u ook bent. U kunt er zeker van zijn dat de informatie in uw mailbox altijd up-to-date zal zijn.

Prijzen en licenties

Onderstaande de verschillende typen licenties, per gebruiker per maand.

Microsoft 365 Business Basic

6.72

per maand

Microsoft 365 Business Standaard

12.60

per maand

Exchange Online
(Plan 1)

4.08

per maand

Microsoft 365 Business Premium

22.32

per maand