Transactionele E-mail (SMTP2GO)

Met PC Patrol transactionele e-mail worden e-mails via aparte en speciaal ingerichte e-mail servers verstuurd, zonder dat het grote invloed heeft op de aflever-ratio of reputatie van je website of domein. Een must have voor webshops, bij het verzenden van nieuwsbrieven of bij groeiend gebruik van je website of applicatie. Razendsnel verzenden, grote volumes verzenden en inzicht in gebruiksstatistieken.

In de communicatie met jouw klant zijn er e-mails die verzonden worden die niet onder de reguliere ‘person to person’ communicatie vallen. Denk bijvoorbeeld aan e-mails voor bestelbevestigingen, wachtwoord resets, website update’s en ook marketing e-mails zoals nieuwsbrieven. Bekijk onderstaand de verschillen tussen wel of geen transactionele e-mail in je website of applicatie.

Wanneer is het nodig ? 

Standaard worden e-mails vanuit de server of je reguliere mailbox in je hosting account verstuurd. Gezien dit verloopt via ons uitgaande spamfilter, komen deze emails pas na ongeveer 45 seconden aan. Met transactionele e-mail kun je alle marketing, website en applicatie-e-mails niet alleen zeer snel, maar vooral veilig versturen zonder tegen verzend- en veiligheids-limieten aan te lopen.

Pakketten en prijzen

SMTP2GO pakketten zijn er al vanaf 4,99 euro per maand.
Hiermee email je vanuit één uniek domein tot 10.000 transactionele e-mails per maand.

SMTP2GO 2 (tot 2.000 e-mails per maand)

Betrouwbare Transactionele E-mails

4,99

per maand

SMTP2GO 5 (tot 5.000 e-mails per maand)

Efficiënte E-mailcommunicatie

14,99

per maand

SMTP2GO 10 (tot 10.000 e-mails per maand)

Personaliseer en Automatiseer

24,99

per maand

SMTP2GO 20 (tot 20.000 e-mails per maand)

Optimaliseer Klantinteracties

44,99

per maand

Veelgestelde vragen

Wanneer wil je de transactionele mailserver?

Een abonnement op de Hoasted Transactionele Mailserver is aan te raden in de volgende gevallen:
  • Je verstuurt regelmatig grotere aantallen mails vanaf de website
  • Je stuurt regelmatig mailings via de mailserver.
  • Je wilt dat de verzonden mails sneller bezorgd worden.
  • Je wilt zorgen dat de kans om in de spammap van de ontvanger komt minimaal is
  • Je loopt regelmatig tegen verzendlimieten aan.

Wanneer is transactionele mailserver interessant?

Als je regelmatig mailingen van meer dan 100 geadresseerden doet, of meer dan 50 mails per dag verzendt, is dit abonnement aan te bevelen. Dan loop je niet tegen de limiet van maximum aantal berichten per uur of tegen de maximum bounces aan. De voordelen zijn dus de afleverbaarheid, de schaalbaarheid en de betrouwbaarheid.

Hoeveel sneller is mijn mail bij de ontvanger

Via de  transactionele mailserver verzonden e-mails zijn gemiddeld in 0,3 seconden. De standaard uitgaande mail kan tot 45 seconden duren. In uitzonderingsgevallen meerdere minuten.

Komt er ook mail aan in spammap ontvanger?

Alles is zo ingesteld dat ontvangende mailservers zien dat het om legitieme mails gaat die correct zijn ingesteld. Dus de kans dat een mail nog in de spammap van de ontvanger komt is daarmee sterk afgenomen.