Het voordeel van Managed WordPress hosting

Als je een WordPress-website hebt, wil je dat deze snel, betrouwbaar en veilig is. Dit is waar Managed WordPress hosting in beeld komt. Met Managed WordPress hosting wordt het beheer van de technische aspecten van je website uit handen genomen, waardoor jij je kunt concentreren op het creëren van geweldige inhoud en het opbouwen van je bedrijf. In dit artikel zullen we de voordelen van Managed WordPress hosting bespreken.

Waarom Managed WordPress hosting?

Het is belangrijk om te begrijpen wat Managed WordPress hosting is en waarom het verschilt van traditionele webhosting. Met traditionele webhosting huur je ruimte op een server waarop je website wordt gehost. Je moet dan zelf zorgen voor het onderhoud van de server en het beheer van de technische aspecten van je website. Met Managed WordPress hosting wordt het beheer van de server en de technische aspecten van je website uit handen genomen door de hostingprovider, waardoor jij je kunt concentreren op het runnen van je bedrijf.

Het voordeel van opcache en WordPress

Een van de belangrijkste voordelen van Managed WordPress hosting is de mogelijkheid om opcache te gebruiken. Opcache is een PHP-extensie die de prestaties van WordPress verbetert door het cachen van gecompileerde PHP-code. Met opcache worden de prestaties van WordPress verbeterd en wordt de laadtijd van de website verkort.

Het voordeel van varnish cache en WordPress

Een ander voordeel van Managed WordPress hosting is de mogelijkheid om varnish cache te gebruiken. Varnish cache is een reverse proxy caching-technologie die de laadtijd van je website verkort door de content van je website op te slaan in het geheugen van de server. Dit betekent dat wanneer een gebruiker je website bezoekt, de content sneller kan worden opgehaald en getoond.

WordPress en een CDN

Een CDN (Content Delivery Network) is een netwerk van servers die verspreid zijn over de hele wereld en die de inhoud van je website kunnen leveren aan gebruikers van over de hele wereld. Met Managed WordPress hosting heb je de mogelijkheid om een CDN te gebruiken, wat ervoor zorgt dat de laadtijd van je website aanzienlijk wordt verkort en je website beschikbaar is voor gebruikers over de hele wereld.

Snellere responsetijd doormiddel van AnyCast DNS

Een ander voordeel van Managed WordPress hosting is de mogelijkheid om AnyCast DNS te gebruiken. Dit is een technologie waarmee DNS-query’s worden afgehandeld door meerdere servers over de hele wereld. Dit zorgt voor een snellere responstijd van je website, omdat de query’s worden afgehandeld door de server die zich het dichtst bij de gebruiker bevindt.

Conclusie

Als je een WordPress-website hebt, is Managed WordPress hosting een goede optie om ervoor te zorgen dat je website snel, betrouwbaar en veilig is. Met Managed WordPress hosting worden de technische aspecten van je website beheerd door de hostingprovider, zodat jij je kunt concentreren op het creëren van geweldige inhoud en het opbouwen van je bedrijf. De voordelen van Managed WordPress hosting zijn onder andere het gebruik van opcache en varnish cache, een