Thuiswerken lijkt steeds meer de norm te worden

Voor veel beroepen lijkt thuiswerken steeds meer de norm te worden. Thuiswerken is mogelijk omdat de werkplek zelf steeds minder tijds- en plaatsafhankelijk wordt. Waar je ook bent en op welk toestel je ook werkt, Office 365 zorgt ervoor dat jij je werk kan doen. De software is niet alleen handig voor je eigen manier van werken, ook als je in teamverband werkt heb je er baat bij. Samenwerken ging nog nooit zo vlot en nog nooit zo makkelijk.

Office 365

Microsoft biedt met de dienst Office 365 alle mogelijkheden om het thuiswerken mogelijk te maken.  Zo zijn de diensten (Outlook, Word, Excel Powerpoint) allemaal beschikbaar op een tablet of telefoon. Kun je met de dienst Onedrive al je documenten eenvoudig tussen al je apparaten synchroniseren en met elkaar delen. Maar ook met de mensen uit je team. Een van de tools die microsoft recent heeft toegevoegd aan zijn Office 365 pakket is Bookings. Met deze dienst is het beheren van afspraken van klanten flink vereenvoudigd.

Met Microsoft Bookings verras je je klanten!

Je klanten zullen blij zijn met de flexibiliteit, het gebruiksgemak en de controle die ze ervaren met Bookings. Ze kunnen je reserveringspagina bezoeken wanneer ze maar willen, de gewenste tijd en service reserveren, een bevestigingsmail en agenda-uitnodiging ontvangen en een reservering indien nodig wijzigen of annuleren. Voor klanten die liever telefonisch reserveren, voer je gewoon hun afspraakgegevens in en verzendt Bookings alle bevestigingen en herinneringen.
Meer weten over microsoft bookings ? Bekijk de video hieronder:

Zelf proberen ? 

Bestel dan snel hier Office 365 Business premium!

 

PC Patrol

Onze missie is om het leven van klanten gemakkelijker te maken. We doen dit door gebruiksvriendelijke, snelle en betrouwbare webhostingservices aan te bieden.

Klant beoordelingen

Klanten beoordelen ons gemiddeld
met een 5 uit 5 op
Hostingvergelijker.nl

Contact

Tel: +31 (0)85 130 89 31
Sales: info@pcpatrol.nl
Helpdesk: helpdesk@pcpatrol.nl

KVK: 24483387
BTW nr: NL002250812B51
Iban: NL52 RABO 0156 7866 21
BIC: RABONL2U