Enreach Managed Voice

Volledig controle over eigen communicatie

Met Managed Voice heeft jouw klant volledige regie over de eigen communicatie binnen de organisatie. Zo geeft Managed Voice inzicht in alle acties binnen de oplossing en de bereikbaarheid van elke gebruiker en kan gedrag gecontroleerd worden op elke device.

GEAVANCEERDE VOIP-CENTRALE ZONDER HARDWARE OF ONDERHOUD

Managed VoIP, de ultieme cloud-gebaseerde telefonieoplossing, maakt onderhoud een ding van het verleden. Wij bieden betrouwbare VoIP-diensten die draaien op meerdere, redundante datacentra verspreid over heel Nederland. Dit verzekert optimale bereikbaarheid en hoogwaardige service. Met een eenvoudige inlog in je persoonlijke online omgeving, krijg je toegang tot de geavanceerde functies van een moderne telefooncentrale zonder extra kosten. De keuze van wat je aan je klanten doorrekent, blijft volledig in jouw handen. Ontdek de voordelen van onze Managed VoIP-diensten vandaag nog.

NAADLOZE SYNERGIE TUSSEN ICT, TELEFONIE EN CRM INTEGRATIE

Met onze Managed VoIP diensten, heb je de mogelijkheid om naadloos te synchroniseren met populaire CRM-programma's, waardoor je telefonie en desktop als een geïntegreerd systeem functioneren. Wil je een automatische klantenkaart bij inkomende gesprekken of de mogelijkheid om uit te bellen met slechts één muisklik? Dit zijn slechts enkele van de innovatieve oplossingen die we bieden om jouw klantenservice naar een hoger niveau te tillen. Ontdek de mogelijkheden van geïntegreerde Managed VoIP-oplossingen vandaag nog.

Managed Voice Essential

vanaf € 38,40
per jaar

Managed Voice 
Pro

vanaf € 204,-
per jaar

Managed Voice 
Complete

vanaf € 264,-
per jaar