WordPress Update Service

Momenteel domineert WordPress 33,3% van het internet.
Dit betekend dat er vele grote en kleine websites zijn waar dagelijks mee gewerkt wordt.  WordPress is een kant en klaar CMS systeem, met veel plugins voor extra functionalisten, maar in het onderhoud van de website of webshop komt meer bij kijken.

Om uw website of webshop snel en veilig te houden is het van belang dat u de juiste updates installeert en de beveiliging in de gaten houdt.  Daarom is er een update service. De WordPress Update Service van PC Patrol.  PC Patrol werkt al langer met WordPress en kan haar kennis inzetten om jouw website technisch te onderhouden.  Hiermee bedoelen wij het beveiligen, updaten, backuppen en monitoren van uw website of webshop uptime.

Wij ondersteunen graag op technisch gebied. Met de WordPress Update Service van PC Patrol installeren wij de updates en plugins voor jou op jouw website of webshop. Wij controleren na de updates of uw website goed blijft werken en bij eventuele problemen van installaties lossen we deze direct voor u op.   Met onze WordPress Update Service nemen wij deze last graag voor u uit handen. Dan kunt u blijven doen waar u goed in bent!

Word je Site toch gehackt dan maken we hem eenmalig gratis voor je schoon!

Meer weten ? Of aanmelden voor onze update service ?

Maak dan gebruik van onderstaand formulier!

[ninja_form id=1]