WordPress hosting! Hoe kies ik het juiste pakket ?

Aangezien WordPress nog steeds een van de meest gebruikte systemen is om een website mee te maken en te managen is het daarom erg belangrijk dat je gebruik maakt van het juiste pakket voor de juiste prijs met de service die ervan kunt verwachten.

Wij geven jullie 2 tips hoe je rekening kunt houden met de keuze voor het beste WordPress hosting pakket.

1 ) Snelheid + bereikbaarheid

Op het moment dat u een hosting pakket besteld. Is het belangrijk dat u zorgt voor een hosting pakket die u helpt aan de juiste laadtijd voor uw website. Tegenwoordig zijn op het gebied van WordPress een aantal zaken erg belangrijk.

1.Caching
Om uw WordPress website optimaal te laten presteren leveren wij bij onze WordPress hostingpakketen standaard Redis Caching + Nginx Caching.

2.Optimalisatie .HTACCESS + Server
Wij voeren standaard optimalisaties in uw .htaccess bestand en voorzien uw hosting pakket standaard van de laatste PHP versie.

3.Onderhoud van uw WordPress site.
Om een snelle WordPress website te hebben en te houden is het van belang dat uw WordPress website up to date is. Met de WordPress update service van PC Patrol nemen wij deze werkzaamheden volledig uit handen. Wij updaten uw WordPress Core, Plugins en thema’s. Daarnaast voeren wij maandelijks een Malware Controle uit zodat wij hiermee voorkomen dat uw website gehackt wordt.

4.SSL certificaat.
Hosting Pakketten van PC Patrol worden standaard geleverd met een gratis Let’s Encrypt SSL.

2 ) Support + kennis

Op het moment dat je een hosting pakket besteld is het aller belangrijkste dat je volledig ontzorgd wordt. Dat je zo min mogelijk downtime hebt en accuraat antwoord krijgt op het moment dat je een vraag of probleem hebt.

Op het moment dat je een hosting pakket afneemt bij PC Patrol kunt u gebruik maken van ons ticket systeem in het controle paneel of een berichtje sturen naar helpdesk@pcpatrol.nl Daarnaast als u een premium hosting pakket besteld dan mag u van ons verwachten dat u 24/7 support krijgt via een speciaal daarvoor ingericht Slack kanaal.

Onze helpdesk medewerkers zijn op de hoogte van de laatste technieken en kennen uw WordPress site door en door.

U kunt bij ons al een hosting pakket afnemen tegen 1.81 per maand.

Bekijk hiervoor onze pakketten.