Wat is het voordeel van een VPN verbinding ?

Wat is het voordeel van een VPN verbinding ? Daar gaan we antwoord op geven in deze blog. De afgelopen jaren is privacy een veel prominenter onderwerp van discussie geworden. Je kunt wel een paar keer per dag een artikel op internet vinden dat een bedrijf de gegevens van hun gebruikers aan derden heeft verkocht of dat ze zijn gehackt.

Wat is een VPN verbinding ?

Het is anno nu voor een internetgebruiker cruciaal om te begrijpen wat voor soort gegevens er gevaar lopen op internet, wat dit voor risico met zich mee brengt en hoe je jezelf kunt beschermen. In het kort, een VPN beschermt je tegen een groot deel van de online bedreigingen.

Waarom is een VPN-app nodig?

60% van de Nederlandse bedrijven krijgt te maken met cybercrime. Dat meldde het Ministerie van Economische Zaken begin 2017. Sinds die tijd is de internetcriminaliteit in Nederland alleen nog maar verder gestegen. In 2018 heeft volgens Alert Online meer dan de helft van de kleine bedrijven te maken gehad met internetcriminelen die geld of gegevens probeerden buit te maken. Cybercrime is dus niet iets dat alleen grote bedrijven treft. Bescherm u tegen internetcriminelen door GOOSE Zakelijk VPN, zet vandaag nog je besloten bedrijfsnetwerk op!

Gevaar openbaar WiFi-netwerk

Het risico op een datalek buiten kantoor is groot. Even snel een mailtje versturen via een openbaar WiFi-netwerk kan al genoeg zijn voor internetcriminelen om bedrijfs- of klantgegevens buit te maken. Een dergelijke datalek kun je voorkomen door gebruik te maken van de GOOSE Zakelijk app. GOOSE Zakelijk VPN brengt een persoonlijke VPN-verbinding tot stand waardoor jouw medewerkers veilig gebruik kunnen maken van ieder WIFI-netwerk over de hele wereld.