Shared hosting

Shared hosting is de juiste oplossing voor startende ondernemers. Shared hosting heeft als toevoeging dat startende ondernemers kunnen doorgroeien naarmate zij succesvoller worden.

Onze shared hosting oplossingen zijn geschikt voor bedrijfswebsites, blogs en kleine webshops. Het team van PC Patrol besteed dagelijks de grootst mogelijke zorg aan het veilig en up-to-date houden van je shared hosting oplossingen.

Onze oplossingen worden dan ook 24/7 gecontroleerd om een optimale prestatie en beschikbaarheid te garanderen.

Basic

Voor als je een basic website wilt beginnen

4,20

per maand

Advanced

Niveau omhoog met onze geavanceerde hosting!

7,50

per maand

Direct een goede start

Met onze Shared hosting oplossing ben je direct van alle gemakken voorzien. Of je zelf een eigen website wilt maken, een web-bouwer hebt of zelf de developer bent, onze shared hosting is er klaar voor.  Boordevol voordelen die jou tijd besparen zodat jij je kunt richten op zaken waar jij goed in bent. 

Vraag vrijblijvende input van een specialist

Weet je niet welk pakket voor jou het beste is? Stel je vraag aan onze hosting experts en we kijken met je mee welk pakket dat het beste bij jouw business past.

Bekijk onze technische specificaties

Op zoek naar meer technische details? We hebben alle meest gestelde vragen, over onze shared hosting pakketten op een rij gezet voor je..

Op zoek naar een maatwerk oplossing?

Heb je meer dan één account nodig, of ben je op zoek naar een speciale setup voor jouw business? We maken graag een voorstel wat aansluit op je wensen.

Veelgestelde vragen

Wat zit er inbegrepen?

In onze shared hosting pakketten zit alles inbegrepen voor website en e-mail, plus nog veel meer! Het enige dat je nog nodig hebt is een domeinnaam. Als je een domeinnaam hebt, kun je al aan de slag. Zelfs als deze bij een andere provider staat.

Welk pakket is geschikt voor mij? 

Indien je hosting voor je bedrijf of als webshop gaat gebruiken, raden we aan om gebruik te maken van shared hosting medium. 

Is dit pakket geschikt voor WordPress?

Ja, onze shared hosting pakketten zijn geschikt voor alle zogenaamde PHP gebaseerde applicaties zoals WordPress, Joomla, Prestashop en Laravel.  Wanneer je met WordPress aan de slag gaat, raden we je aan om te kiezen voor onze Managed WordPress hosting.

Hoeveel websites kan ik plaatsen ? 

Met het max. aantal websites in de verschillende shared hosting pakketten, bedoelen we hoeveel verschillende hoofddomeinen je kunt koppelen. 

Kunnen jullie alles voor mij verhuizen? 

Zeker! Veel klanten die al een website en email accounts hebben, laten ons alles professioneel overzetten. Wij verhuizen de websites voor eenmalig 50 euro en mailboxen voor 15 euro per stuk.  Daarmee nemen wij alles voor u uit handen. In de meeste gevallen zelfs zonder enige downtime. Jij levert ons de login gegevens en wij verzorgen de rest. Daarmee stap je eenvoudig en zonder zorgen over.

Wat hebben jullie van mij nodig? 

We hebben de transfer token van het domein nodig om je domein te verhuizen en de FTP of klanten-account login van je vorige host.  Als je deze niet hebt, hebben we een zip bestand nodig met al je bestanden en je database. 

Kan ik jullie om advies vragen? 

Natuurlijk! Mail je vragen naar helpdesk@pcpatrol.nl en wij denken graag met je mee.  Overige vragen of wensen nemen we daarin op verzoek mee. Van updates aan je plugins tot aan het toevoegen van een SSL certificaat. We kijken er naar uit om je verder te helpen

Onze servicedesk is verminderd beschikbaar van 27 november tot 11 december.
This is default text for notification bar