Vernieuwingen en ontwikkelingen in de maand november.

In deze update bespreken wij:

  • Verminderde beschikbaarheid servicedesk.
  • Migratie naar nieuwe backoffice.


Verminderde beschikbaarheid servicedesk.

We willen u graag op de hoogte stellen van een tijdelijke wijziging in onze serviceniveaus. Van 27 november tot 11 december zal onze servicedesk verminderd beschikbaar zijn vanwege privéomstandigheden binnen ons team. We begrijpen hoe belangrijk het is om u snel te helpen met eventuele vragen of problemen, en we willen ervoor zorgen dat we na deze periode weer volledige ondersteuning kunnen bieden.

Tijdens deze periode zijn de volgende wijzigingen van kracht:

  1. Geen telefonische ondersteuning: Onze telefonische ondersteuning zal gedurende deze periode niet beschikbaar zijn. We verontschuldigen ons voor eventueel ongemak en vragen om uw begrip in deze uitzonderlijke situatie.
  2. Offline livechat: Onze livechat zal gedurende deze periode offline zijn. Als u gewend bent om contact met ons op te nemen via de livechat, raden we u aan alternatieve contactmethoden te gebruiken.
  3. Aanbevolen contactmethode: Als u tijdens deze periode technische problemen ervaart of ondersteuning nodig heeft, vragen wij u vriendelijk om een e-mail te sturen naar helpdesk@pcpatrol.nl. Ons team zal uw e-mail zo snel mogelijk beantwoorden en u helpen met uw verzoek.

We begrijpen dat privéomstandigheden onvermijdelijk zijn en kunnen leiden tot tijdelijke verstoringen in onze dienstverlening. We danken u voor uw begrip en medewerking tijdens deze periode van verminderde beschikbaarheid.

Migratie naar nieuwe backoffice.
Om u op de hoogte te houden van deze overgang en om ervoor te zorgen dat u goed geïnformeerd bent over de planning en de voortgang van de migratie, hebben we een speciale pagina gemaakt. 

We raden u ten zeerste aan om deze pagina regelmatig te bezoeken, omdat we daar gedetailleerde informatie zullen delen over de geplande stappen en eventuele wijzigingen in de beschikbaarheid van onze diensten.

We begrijpen dat een dergelijke overgang enige aandacht vereist, en we doen er alles aan om de impact op onze klanten tot een minimum te beperken. Mocht u vragen hebben of assistentie nodig hebben tijdens de migratieperiode, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via helpdesk@pcpatrol.nl. Ons team staat klaar om u te helpen.

We kijken uit naar een vlotte migratie naar onze nieuwe backoffice en zijn enthousiast over de verbeteringen die deze verandering met zich meebrengt.