Maart update: Maart roert zijn staart

“Maart roert zijn staart” zo luidt het spreekwoord, maar niet bij PC Patrol. Wij zijn deze maand weer flink in de weer geweest.  Zo hebben we deze maand de volgende aanpassingen doorgevoerd:

  • Het is nu technisch mogelijk om in ons Shared Hosting bestelformulier de keuze voor uw controlepaneel aan te geven. U heeft de keuze uit DirectAdmin of Plesk Obsidian;
  • Vanaf 9 maart 2021 hebben wij ook Reseller Hosting met DirectAdmin toegevoegd aan ons dienstenpakket. Een Reseller Hosting pakket met DirectAdmin is al te bestellen vanaf €5,- per maand;
  • Nieuw toegevoegd aan het assortiment Dropsuite Backup & Archiving voor Microsoft 365. Vanaf €4,- per maand per mailbox een actuele backup van al uw data in Microsoft 365;
  • Per 23 maart 2021 hebben we installatron toegevoegd aan onze DirectAdmin omgevingen.

Bereikbaarheid
Vanaf 16 april zijn wij minder bereikbaar in verband met een verhuizing van ons kantoor.  Heeft u een vraag of een probleem stuurt u dan een mail naar helpdesk@pcpatrol.nl. Zodra wij in de gelegenheid zijn pakken wij uw ticket zo spoedig mogelijk op.

Statuspagina + Support pagina. 
Wist u dat we een statuspagina en support pagina online hebben? Op onze statuspagina kunt u de actuele status van ons netwerk vinden. Hier plaatsen wij ook meldingen omtrent onderhoud aan ons netwerk en eventuele problemen die wij geconstateerd hebben.
Op onze support pagina plaatsen wij diverse artikelen met handige tips en tricks voor het optimaliseren van uw website of webshop. Maar ook artikelen over de gang van zaken binnen PC Patrol. Hier vindt u bijvoorbeeld artikelen over hoe u contact met ons opneemt of administratieve gerelateerde onderwerpen.

GOOSE VPN 
Een veilige verbinding buiten kantoor? Bescherm uw bedrijfs- en klantgegevens als uw medewerkers mobiel werken, thuis, onderweg of op vakantie zijn. Met GOOSE Zakelijk zijn uw gegevens online veilig en voldoet u aan de AVG. Interresse in GOOSE Zakelijk? Bestel dan vandaag nog.

Dropsuite Backup & Archiving voor Microsoft 365
De cloudbeschermingsproducten van Dropsuite zijn krachtig, veilig, gebruiksvriendelijk, uitgebreid en voordelig. We bieden oplossingen die worden gebruikt door kleine en grote bedrijven in een breed scala van industrieën over de hele wereld. Onze lage kosten per stoel, onbeperkte opslag- en bewaaropties en transparante prijzen zorgen ervoor dat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat de opslagruimte opraakt of verborgen ‘valstrikken’ moet betalen om toegang te krijgen tot uw gegevens om deze te gebruiken.

Exchange Online-back-up
Exchange Online kan een van de grootste gegevensbronnen van elke Microsoft 365-omgeving zijn.
E-mails, bijlagen en gerelateerde gegevens kunnen enorm zijn in termen van bestandsgrootte. Omdat Dropsuite onbeperkte opslag biedt en de optie voor onbeperkt herstel, hoeft u zich nooit zorgen te maken dat de opslagruimte volraakt.

Maak een back-up van OneDrive en SharePoint
Maak een back-up van OneDrive- en SharePoint-bestanden om ervoor te zorgen dat al uw digitale bedrijfsmiddelen beschermd zijn tegen schade. Bewaar volledige kopieën van kritieke digitale bedrijfsmiddelen om bescherming tegen hackers, coderingsmalware, onbedoelde verwijdering en meer te garanderen.

Back-up en herstel van groepen en teams
Groepen en Teams-bestanden zijn ook opgenomen in Office 365-back-up met Dropsuite. Dit beschermt alle bestanden die worden gedeeld met Microsoft Groups en Teams. Nu het gebruik van groepen en teams snel toeneemt door bedrijven en belangrijke bestanden steeds sneller via dit kanaal worden verzonden, wordt het elke dag belangrijker om ervoor te zorgen dat alle groepen en teams-bestanden worden geback-upt en beschikbaar zijn voor herstel als zich een gegevensramp voordoet.

Agenda’s, contacten en taken
Back-up van Microsoft-agenda’s, contacten en taken is ook opgenomen in Office 365-back-up door Dropsuite. Deze Office 365-datasets worden vaak vergeten of over het hoofd gezien en kunnen leiden tot aanzienlijke hiaten in de gegevensbescherming. Omdat deze bestanden kritieke bedrijfsinformatie bevatten, moeten ze net zo goed worden beschermd. Dit geldt met name gezien de steeds strengere regelgeving met betrekking tot privacy en beveiliging van contactgegevens.