Januari update: Wijziging tarieven Microsoft 365

PC Patrol gaat de prijzen van Microsoft 365 diensten aanpassen. De nieuwe tarieven gaan vanaf 1 februari gelden voor nieuwe licenties en vanaf 1 maart voor alle bestaande licenties.

Microsoft heeft aangekondigd de commerciële prijzen van Microsoft 365 te gaan verhogen. Dit is de eerste substantiële prijsaanpassing sinds de lancering van het product.

Ondanks dat PC Patrol de afgelopen jaren blijvend geïnvesteerd heeft in de verdere ontwikkeling van haar producten, heeft dit nooit geleid tot een prijsverhoging.  Om u als klant ook in de toekomst de best mogelijke ervaring te kunnen blijven bieden, zijn wij genoodzaakt om onze prijzen hierop aan te laten sluiten.

Wat betekend dit voor u ?
Met ingang van 1 maart 2022 zal PC Patrol deze prijsaanpassing doorberekenen voor alle bestaande licenties. Het nieuwe tarief wordt automatisch in rekening gebracht bij de eerst volgende verlenging.

De nieuwe tarieven van Microsoft 365 vindt u op onze website.

Heeft u vragen ? 
Ondanks dat we u graag zo volledig mogelijk informeren bevat dit bericht mogelijk niet het antwoord op al uw vragen.  De meest voorkomende vragen hebben wij daarom gebundeld in dit uitgebreide
FAQ-artikel.

Bedankt voor het vertrouwen
In 2022 en ook de jaren daarna zullen wij investeren in onze dienstverlening zodat wij onze klanten de best mogelijke ervaring kunnen blijven bieden. Mocht u naar aanleiding van dit schrijven vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via helpdesk@pcpatrol.nl

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Team PC Patrol.

PC Patrol

Onze missie is om het leven van klanten gemakkelijker te maken. We doen dit door gebruiksvriendelijke, snelle en betrouwbare webhostingservices aan te bieden.

Klant beoordelingen

Klanten beoordelen ons gemiddeld
met een 5 uit 5 op
Hostingvergelijker.nl

Contact

Tel: +31 (0)85 130 89 31
Sales: info@pcpatrol.nl
Helpdesk: helpdesk@pcpatrol.nl

KVK: 24483387
BTW nr: NL002250812B51
Iban: NL52 RABO 0156 7866 21
BIC: RABONL2U