GOOSE VPN

Een melding ontvangen van potentiële risico's, zoals malware, ransomware of virussen

Goose VPN is een Nederlandse VPN-serviceprovider die online privacy en beveiliging bevordert. Met versleuteling en IP-maskering beschermt het gebruikers tegen online dreigingen en biedt het toegang tot geo-beperkte inhoud. Goose VPN staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en ondersteuning voor diverse apparaten, waaronder Windows, macOS, Android en iOS. Ze hebben een wereldwijd servernetwerk voor snelle en betrouwbare verbindingen. De Kill Switch-functie garandeert dat de internetverbinding wordt verbroken als de VPN-verbinding wordt onderbroken. Goose VPN biedt 24/7 klantenondersteuning, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar online privacy en beveiliging.

Je kunt GOOSE VPN op al je devices tegelijk gebruiken!
Goose VPN biedt gebruikers de mogelijkheid om hun VPN-abonnement op meerdere apparaten tegelijkertijd te gebruiken. Dit betekent dat u één enkel abonnement kunt gebruiken op uw computer, smartphone, tablet en andere apparaten zonder extra kosten. Dit maakt het handig voor mensen die hun online activiteiten willen beschermen op meerdere platforms zonder extra abonnementen aan te schaffen.

Veilig gebruikmaken van openbaar Wi-Fi!
Een van de voordelen van Goose VPN is dat het extra beveiliging biedt wanneer u verbinding maakt met openbare Wi-Fi-netwerken, die vaak kwetsbaar zijn voor aanvallen. Door Goose VPN te gebruiken, wordt uw internetverkeer versleuteld, waardoor het moeilijker wordt voor hackers om uw gegevens te onderscheppen wanneer u bijvoorbeeld in een café of luchthaven verbinding maakt met een openbaar netwerk.

Goedkoper lokale producten kopen!
Goose VPN biedt gebruikers de mogelijkheid om hun virtuele locatie te wijzigen door verbinding te maken met servers in andere landen. Dit stelt u in staat om prijzen voor online producten en diensten te vergelijken en mogelijk goedkopere lokale aanbiedingen te vinden. Het kan ook handig zijn om toegang te krijgen tot online winkels of streamingdiensten die mogelijk beperkt zijn tot bepaalde regio’s. Door uw locatie te wijzigen met Goose VPN, kunt u profiteren van verschillende prijzen en aanbiedingen

GOOSE VPN Zakelijk

Ideaal voor de zzp’er

8,00

per maand

Goose VPN Business + Cyber Alarm

Voor als je wilt weten wanneer er iets mis is

9,85

per maand