Daar in dat kleine kamertje!

Daar in dat kleine kamertje op de eerste verdieping. Achter dat houten bureautje. In de garage of tijdens een gezellige avond in de kroeg. Dat zijn vaak de momenten waarop het gebeurt. Dat zijn vaak de momenten waarop dat ene idee bedacht wordt waarmee je de wereld wil gaan veroveren.

Of het nu gaat om een webshop met producten die je wil verkopen of een app die je wil gaan maken die het eet gedrag van jou gasten wil meten. De basis begint bij dat ene idee wat jij met je beste vrienden bedenkt op deze voor jou speciale plek.

Bij PC Patrol ondersteunen wij jou met jou idee! Wij ontzorgen jou door jou de juiste tools en ondersteuning te bieden. Dit zodat jij jij kunt zijn en kunt werken waar je dat wil en wanneer je dit wil. Zo ondersteunen wij door middel van Office 365 en een helpdesk die altijd bereikbaar is.

Met Office 365 heb je jou documenten, foto’s en video’s op 1 plek op elk apparaat. Kun je middels Microsoft teams ( Skype ) met elkaar communiceren op elk gewenst moment op elke gewenste tijd.

Wil jij dit ook? Neem dan contact met ons op via info@pcpatrol.nl of via de live chat op onze website. Even bellen kan natuurlijk ook! Dan kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken!