Augustus update: Windows 365

Zoals je misschien wel gemerkt hebt is op 2 augustus het lang verwachte Windows 365 aangekondigd. Met Windows 365 ga je voor een volledig ingerichte CloudPC.
Windows 365 moet de volledige ervaring bieden van Windows 10 en straks Windows 11, ongeacht locatie of apparaat. Gebruikers streamen hiermee al hun gepersonaliseerde applicaties, tools, data en instellingen vanuit de cloud naar hun apparaat. Dat kunnen ook Mac-, iPad-, Linux- en Android-devices zijn.

Windows 365 is gebouwd op Azure Virtual Desktop. Dankzij de desktopvirtualisatie van AVD staat data veiliger centraal opgeslagen. De Cloud PC moet virtualisatie verder versimpelen, door het werk eromheen af te handelen. De kracht van de Cloud PC kan opgeschaald worden en de performance is te monitoren, zodat de gebruikers de beste ervaring krijgen. Ook tonen analyses de verbindingsstatus aan, zodat gebruikers de zekerheid hebben dat de connectie optimaal is en ze bij de benodigde zaken kunnen. Het Endpoint Analytics-dashboard identificeert Cloud PC-omgevingen, wat inzicht biedt in endpoints zonder de benodigde prestaties.

Windows 365 is bij ons te bestellen vanaf €21,90 per licentie. Hiervoor krijgt u een CloudPC met 1vCPU, 2GB en 64 GB opslag.

Wilt u vandaag nog starten in de Cloud, neem dan contact met ons op.

Vakantie

Van 16 t/m 27 augustus is onze helpdesk verminderd bereikbaar vanwege diverse vakanties. De livechat op onze website is in deze periode gesloten. Heeft u een probleem of een urgente vraag, dan kunt u deze sturen naar helpdesk@pcpatrol.nl dan proberen wij u zo spoedig mogelijk te helpen.

PC Patrol

Onze missie is om het leven van klanten gemakkelijker te maken. We doen dit door gebruiksvriendelijke, snelle en betrouwbare webhostingservices aan te bieden.

Klant beoordelingen

Klanten beoordelen ons gemiddeld
met een 5 uit 5 op
Hostingvergelijker.nl

Contact

Tel: +31 (0)85 130 89 31
Sales: info@pcpatrol.nl
Helpdesk: helpdesk@pcpatrol.nl

KVK: 24483387
BTW nr: NL002250812B51
Iban: NL52 RABO 0156 7866 21
BIC: RABONL2U