April update: Verhuizing

Wij vinden dat alles altijd beter kan. Daarom werken wij continu keihard aan innovaties voor onze webhosting, maar ook binnen ons bedrijf. Deze nieuwsbrief staat daarom ook in het teken van de verhuizing van ons kantoor.

Per 16 april krijgen wij de sleutels van ons nieuwe kantoor en zullen wij druk zijn met de verhuizing daar naartoe. Er zal nog het e.e.a. verbouwd moeten worden, waardoor wij verwachten dat er minder bezetting is op onze helpdesk.

Wij vragen u daarom om een mail te sturen naar helpdesk@pcpatrol.nl met een vraag of probleem dat u heeft geconstateerd bij een van uw diensten. Dan zullen wij ervoor zorgen dat dit zo spoedig mogelijk wordt opgepakt zodra wij in de gelegenheid zijn.

Verhuiskorting

Ja, je leest het goed! Verhuiskorting. Omdat wij in de maand april druk bezig zijn met het verhuizen van ons kantoor en verwachten dat wij vanaf de tweede week van mei pas weer een volledige bezetting hebben op onze helpdesk willen wij graag iets voor jullie terugdoen: De hele maand mei hebben we een actie!

Vanaf 16 april 2021 tot en met 31 mei 2021 geldt de kortingscode pcpatrolverhuist op al onze diensten die u bestelt via ons klantenpaneel of via de bestelformulieren op onze website. Deze kortingscode is goed voor 25% korting op uw bestelling.

XS4ALL stopt hosting activiteiten per 1 oktober.

Internetprovider XS4ALL stopt per 1 oktober met de hostingactiviteiten, het huisvesten van websites. Moederbedrijf KPN heeft de eerste van duizenden klanten die het betreft daarover geïnformeerd. Volgens KPN was hosting een kleine activiteit van XS4ALL en is om die reden besloten om ermee te stoppen.

U als XS4ALL klant bent bij PC Patrol van harte welkom. U kunt bij ons terecht met al uw domeinnamen en webhosting pakketten. Als u tijdens uw bestelling de kortingscode welkombijpcpatrol gebruikt krijgt u het eerste jaar ook nog eens 10% korting.

Onze webhosting pakketten zijn betrouwbaar, compleet en betaalbaar voor iedereen.
U hebt al een webhosting pakket vanaf €1,- per maand en een .NL domeinnaam vanaf €4,- per jaar.